Over mij


Naam: Kimberly Bovens - Soudant
Geboortedatum: 28 december 1993
Woonplaats: Maastricht
Burgerlijke staat: Getrouwd
Rijbewijs: Ja
E-mailadres:
KimberlySoudant@hotmail.com
Mobiel: 06 19 64 66 43

Diploma's
- VMBO-TL
- SPW3 Pedagogisch Medewerkster
- Eerste hulp aan kinderen
- VVE

In 2010 ben ik begonnen met de opleiding SPW3 Kinderopvang. En in 2013 heb ik mijn diploma behaald. In mijn drie jaar op school heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan. Dit dankzij mijn stages die ik heb gelopen op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Tevens ben ik in het bezit van een EHBO-diploma voor kinderen en VVE. 

Na het behalen van mijn diploma ben ik 2 jaar werkzaam geweest als gastouder bij een aantal gezinnen thuis. Dit is erg goed bevallen en heb ik met veel plezier gedaan. Sinds 2015 bied ik opvang bij mezelf thuis. Dit heb ik eerst in een appartement gedaan. Het hele appartement was omgebouwd tot een speelpaleis voor de kinderen. In 2017 ben ik verhuisd naar De Heeg. Een woning met in de tuin een aangebouwde speelruimte voor de kinderen met slaapkamer.

Mijn grootste hobby is paardrijden. Ik heb een eigen paard, die ik in mijn vrije tijd verzorg en waar ik graag mee de bossen in ga om te rijden. Tijdens de opvang, is het mogelijk om uw kinderen mee te nemen naar de paardjes.

Af en toe zullen de kindjes ook mijn man zien. Daarom stel ik jullie graag aan hem voor:

Naam: Shaun Bovens
Geboortedatum: 26 september 1993
Werkzaam: Team Leader bij VodafoneZiggo

Behulpzaam en heel lief voor alle kinderen in de opvang. Uiteraard ook in het bezit van een VOG.

Wij hebben samen twee kinderen, Vinz (23-09-2018) en Xenna (01-11-2021).

Ons gezin bestaat naast onze twee kinderen ook uit twee hondjes: Tommy & Tosca. Van jongs af aan zijn zij gewend met kinderen om te gaan. Wij zullen regelmatig een stukje met ze wandelen.


Op dagen dat ik wat minder kindjes heb, vind ik het leuk om samen naar mijn pony Fjara in Sint-Geertruid te gaan. Ik ga zelf ieder weekend paardrijden, maar ook aandacht van de kindjes vindt Fjara maar al te fijn!