Visie

 
Wat ik als 'Gastouder Kimberly' belangrijk vind:
- Een veilige omgeving voor de kinderen
- Stabiliteit
- Een liefdevolle omgeving
- Een schone omgeving
- Respect voor elkaar
- Flexibel zijn voor vraagouders

Hoe ik hiervoor wil zorgen: 
Ieder kind is uniek bij gastouder Kimberly. Elk kind krijgt de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Kinderen worden op een positieve manier gestimuleerd, uitgedaagd en gemotiveerd. Dit doe ik door veel complimentjes te geven en ze aan te moedigen. Bij gastouder Kimberly worden er spelenderwijs activiteiten aangeboden om de ontwikkeling van het kind te stimuleren. Op die manier zullen kinderen zelfvertrouwen opbouwen. Er wordt gezorgd voor een veilige en vertrouwde omgeving, waardoor elk kind zich thuis kan voelen. Gastouder Kimberly is een kleinschalige gastouderopvang, waardoor er volop aandacht is voor elk individu.

Ieder kind mag zijn wie het is: Ieder kind is uniek en speciaal. Door zoveel mogelijk naar de behoefte van het kind te kijken en zoveel mogelijk 'door de ogen' van het kind de wereld te zien, kan gastouder Kimberly ieder kind de zorg en begeleiding geven die hij verdient of nodig heeft.

Door eigen initiatieven aan te moedigen door een positieve benadering krijgt het kind meer zelfvertrouwen en creëert gastouder Kimberly een veilige (leer)omgeving, waarin het kind zich gerespecteerd voelt. Positieve benadering stimuleert tevens de zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Activiteiten die ik doe met de kinderen:
- Uitstapjes
- Knutselen
- Voorlezen
- Bakken
- Buitenspelen